Kryddig bulgursallad med qournfilé.


Experimenterade lite, men det blev faktiskt jättegott!


Ingredienser:
1 dl vatten
½ dl fullkornsbulgur
½ grönsaksbuljongtärning
1 liten morot
10 cm gurka
rapsolja
vinäger
salt, peppar, cayennepeppar och paprikapulver
Quornfilé

Gör så här:
Koka upp vatten och buljong. Tärna moroten och låt koka med vattnet i några minuter. Tillsätt bulgur och låt koka tills allt vatten är absorberat. Strimla under tiden gurkan med en potatisskalare och lägg i en skål. Häll på en liten skvätt rapsolja, vinäger och kryddor efter tycke. Blanda om, och häll sedan i bulguren och blanda om igen. Servera med en ugnsgrillad qournfile.

   Mat
Publicerat 2011-04-14 Klockan 21:00:14



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Karin Måhammar
Text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text