Kryddig bulgursallad med qournfilé.
Experimenterade lite, men det blev faktiskt jättegott!

Ingredienser:
1 dl vatten
½ dl fullkornsbulgur
½ grönsaksbuljongtärning
1 liten morot
10 cm gurka
rapsolja
vinäger
salt, peppar, cayennepeppar och paprikapulver
Quornfilé
Gör så här:
Koka upp vatten och buljong. Tärna moroten och låt koka med vattnet i några minuter. Tillsätt bulgur och låt koka tills allt vatten är absorberat. Strimla under tiden gurkan med en potatisskalare och lägg i en skål. Häll på en liten skvätt rapsolja, vinäger och kryddor efter tycke. Blanda om, och häll sedan i bulguren och blanda om igen. Servera med en ugnsgrillad qournfile.

Ingredienser:
1 dl vatten
½ dl fullkornsbulgur
½ grönsaksbuljongtärning
1 liten morot
10 cm gurka
rapsolja
vinäger
salt, peppar, cayennepeppar och paprikapulver
Quornfilé
Gör så här:
Koka upp vatten och buljong. Tärna moroten och låt koka med vattnet i några minuter. Tillsätt bulgur och låt koka tills allt vatten är absorberat. Strimla under tiden gurkan med en potatisskalare och lägg i en skål. Häll på en liten skvätt rapsolja, vinäger och kryddor efter tycke. Blanda om, och häll sedan i bulguren och blanda om igen. Servera med en ugnsgrillad qournfile.
Mat
Publicerat 2011-04-14 Klockan 21:00:14
Publicerat 2011-04-14 Klockan 21:00:14
Kommentarer
Trackback