Dålig dag.


Egentligen skulle jag och mamma ha åkt till Linköping för lite shopping idag, men när jag vaknade imorse så mådde jag jätteilla och spydde två gånger, så det blev inget av med det. Har sovit hela dagen idag, så jag vet inte hur jag ska kunna sova ikväll. Har haft jättesvårt att sova den senaste tiden :/ Ska iallafall gå och lägga mig jättetidigt så får vi hoppas att jag kan sova, så att vi kan åka imorgon istället.

Tänkte i stort sett bara äta något och duscha, sen lägger jag mig nog.
Kommentarer [0]   Vardag
Publicerat 2011-07-28 Klockan 18:57:27



Glitter nailart.



Kommentarer [0]   Nailart
Publicerat 2011-07-27 Klockan 19:10:12



Kissebebis!


Idag har vi varit i Gamleby och kollat på kattungar hos min faster, och vi var även och fikade hos farmor :) Denna lilla söta bebis blir min om några månader, åh vad jag längtar!

Kommentarer [0]   Vardag
Publicerat 2011-07-23 Klockan 19:02:41



Arbetsintervju.


Har inte skrivit här så mycket på sista tiden, har helt enkelt inte haft något att skriva om. Iallfall, igår var jag på min första arbetsintervju. Det var rätt nervöst, men jag tycker ändå att det gick ganska bra för att vara första gången liksom. Tyvärr fick jag inte jobbet, men det var ju iallafall bra att jag fick komma så långt som på intervju :P

Nu ska jag sätta igång att riva tapeter i hallen, den ska bli rosa :D
Kommentarer [0]   Vardag
Publicerat 2011-07-20 Klockan 13:38:16



Dubbelbröllop!


Var på dubbelbröllop i helgen för min faster Sofie och hennes Jocke, hans bror Peter och Helén. Grattis till dom! Det var jättefint och trevligt, och supergod mat :P Tyvärr så har ju min systemkamera gått sönder, så kunde inte ta några bra bilder, men här är iallafall två som jag tog med min kompaktkamera som jag fick på studenten :)

Kommentarer [0]   Vardag
Publicerat 2011-07-11 Klockan 13:00:05



Onsdag.


Vi kom hem från Öland i förrgår, men har inte orkat fixa till några bilder än, men gör det när jag känner för det. Det var iallafall jättetrevligt, synd bara att vädret var så tråkigt. Men vi fick iallafall sol en dag.

Igår tog jag och Kenny en liten sväng upp till hans stuga och tog med oss Julius så att han fick leka av sig lite :P Vi typ badade, åkte båt och grillade.

Kommentarer [0]   Vardag
Publicerat 2011-07-06 Klockan 12:46:49



Öland!


Nu drar jag, Kenny, Gurra och Frida till Öland en sväng. Hoppas bara att vädret är bättre där!
Kommentarer [0]   Vardag
Publicerat 2011-07-02 Klockan 09:28:41



Karin Måhammar
Text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text