Valborg.


Det blev en heldag i Linköping igår, så orkade inte skriva när jag kom hem, och har varit ganska trött idag med. Fick iallafall med mig ett köksbord + stolar hem, och lite annat smått och gott. Visar köksbordet när jag orkar, men det är jättefint iallafall. Känns mycket hemtrevligare i köket nu. Köpte en sele åt Julius också, han har varit jätteduktig och haft på sig den idag, fast vi mutade honom med ost.

Om ett tag kommer Kennys familj hit och fikar lite innan vi ska åka och titta på majbrasan o så.

Ajuste, förut var jag och Kenny ute vid Gränsö, åh så söta lamm det fanns där. Jag vill ha ett!

Kommentarer [0]   Vardag
Publicerat 2011-04-30 Klockan 20:04:22



I bilen.


Sitter i bilen påväg mot Linköping nu. Första stopp är IKEA för att köpa köksbord och lite, men sen ska vi nog till stan en sväng också. Vill till Lagerhaus och sånt, och så ska vi nog äta på Subway.
Kommentarer [0]   Vardag
Publicerat 2011-04-29 Klockan 10:55:32



Cupcakes!


Idag har jag bakat cupcakes hela dagen typ. Har bakat det allra sista till projektarbetet, så i slutet av veckan ska jag förhoppningsvis vara helt klar. Hade ju egentligen tänkt göra klart allt förra veckan men eftersom att jag var sjuk så blev det inte av.

Imorgon ska jag och Kenny äntligen åka till Linköping, hoppas det blir fint väder!

Kommentarer [0]   Vardag
Publicerat 2011-04-28 Klockan 21:51:47



Tisdag.


Var precis ute på Lysingsbadet med Kenny och fikade lite o så. Är fortfarande sjuk, men är så trött på att bara sitta inne när det är världens finaste väder ute. Min hosta vill verkligen inte försvinna, har provat alla möjliga tabletter och kurer för att bli bättre men det går inte. Hoppas verkligen att jag blir helt frisk tills på fredag iallafall, för då ska vi till Linköping eftersom att det inte blev av nu i helgen.

Fina vitsippor ute vid Lysingsbadet.

Kommentarer [0]   Vardag
Publicerat 2011-04-26 Klockan 18:06:58



Katten med de blåa tassarna.


Igår tyckte Julius att det var en bra ide att hoppa ner i min papperskorg där det låg en trasig bläckpenna. Kolla vilka fina tassar han har nu!

Kommentarer [0]   Vardag
Publicerat 2011-04-26 Klockan 13:16:02



Lördag.


Tyvärr blev det inte av att åka till Linköping idag. Är på bättringsvägen, men mår fortfarande inte bra. Har inte feber längre, men hostar jättemycket, och imorse när jag gick upp på toa blev jag helt kallsvettig och det kändes som att jag skulle svimma. Vi kanske åker imorgon istället, annars så blir det inte förrän nästa helg. Så hoppas att jag mår helt bra imorgon!

Idag blir det bara att ta det lugnt, men om jag orkar kanske vi drar ut en sväng sen, har ju inte gått utanför dörren sedan i tisdags.
Kommentarer [0]   Vardag
Publicerat 2011-04-23 Klockan 12:43:28



Naw :)


Skickade ett sms till Kenny förut när han jobbade och frågade om han kunde köpa soppa åt mig, eftersom att jag har så ont i halsen att jag bara kan äta flytande föda, och börjar tröttna på Yoggi Yangster. Fick ett kuvert i brevlådan med ett krya-på-dig-kort, och utanför dörren stod en burk soppa :D Min Kenny är bäst ❤


Mår förövrigt inte bättre än, hoppas verkligen att jag blir frisk imorgon så att jag och Kenny kan åka till IKEA på lördag. Vill köpa köksbord och lite andra saker så att jag kan fixa i ordning  köket under lovet, för det ser verkligen ut som ett bombnedslag där nu.

Nu ska jag ta några panodil och försöka sova, och hoooooppas att jag mår bra imorgon!
Kommentarer [0]   Vardag
Publicerat 2011-04-21 Klockan 21:45:35



Chillar i soffan ;)



Kommentarer [0]   Vardag
Publicerat 2011-04-20 Klockan 22:11:56



Hur dåligt kan man må?


Mår skit idag. Vaknade och hade så ont i kroppen att jag inte orkade röra mig, och min hals är typ förstörd. Blev lite bättre efter att jag tagit några panodil, men nu kryper febern sig på mig igen. Har sovit i stort sett hela dagen, och känner typ för att gå och lägga mig igen. Det blir antagligen ganska låg uppdatering de närmsta dagarna, men känns inte så roligt att bara skriva om hur dåligt man mår :P

Förhoppningsvis blir jag bättre till helgen, för jag och Kenny har ju tänkt åka till Linköping på fredag eller lördag.
Kommentarer [0]   Vardag
Publicerat 2011-04-20 Klockan 21:54:05



Sjuk.


Usch, känner mig verkligen inte bra nu, hostar jättemycket och har feber och ont i hela kroppen. Ska försöka pigga upp mig med lite glass och ananas, och så har jag köpt chaite som jag ska smaka nu. Hoppas det hjälper lite iallafall.

Förresten så fick jag min mini-pc idag så sitter vid den nu och skriver :)
Kommentarer [0]   Vardag
Publicerat 2011-04-19 Klockan 22:22:33



En liten Karin.


Bjuder på en bild på mig från idag också. Kan inte bestämma mig för vilken jag gillar bäst. Färg eller svartvit?

Kommentarer [1]   Vardag
Publicerat 2011-04-19 Klockan 19:56:20



Kenny ♥



Kommentarer [0]   Vardag
Publicerat 2011-04-19 Klockan 19:27:21



Gränsö.


Förut idag tog jag och Kenny en liten tripp till Gränso och satt där i solen och drack cola. Det var trevligt. Tog en del bilder där men har inte hunnit redigera än, om jag orkar kanske jag slänger upp någon senare. Nu har vi precis ätit, jag åt lasagne och Kenny åt potatissallad. Tänkte göra framsidan till projektarbetet nu, orkar egentligen inte för jag håller på att bli förkyld så känner mig lite hängig, men har å andra sidan inget annat att göra.

Kommentarer [0]   Vardag
Publicerat 2011-04-19 Klockan 18:15:58



Tjuvkisse :D


Strumpor, papper, nagelfilar, you name it. Nyss fick jag syn på det här.


Kommentarer [0]   Vardag
Publicerat 2011-04-19 Klockan 13:14:46



Tisdag.


Fick hem mitt armband idag som jag beställde förra veckan. Superfint! Mitt paket från Nelly har kommit också , så om ett tag blir det att ta en promenad bort till Konsum och hämta det.

Kommentarer [0]   Vardag
Publicerat 2011-04-19 Klockan 12:57:35



Äntligen klar för dagen.


Har gjort allting jag kunnat på projektarbetet idag, så nu får jag äntligen gå och lägga mig! Imorgon ska jag fixa lite småsaker och göra framsidan, och på onsdag ska jag baka det allra sista, sen ska det äntligen skickas in. Nu säger jag godnatt!

Så här har min kväll sett ut!

Kommentarer [0]   Vardag
Publicerat 2011-04-19 Klockan 00:09:51



Mums!


Åååh så gott. Lätt värt att det kliar i halsen efteråt ;) Nu ska jag ta en dusch, sen fortsätta med projektarbetet. Går inte och lägger mig förrän det är klart!

Kommentarer [0]   Vardag
Publicerat 2011-04-18 Klockan 22:39:47



Sötis!


Aa, det är ju inte det lättaste att jobba med projektarbetet när man har en liten fis som ligger och trycker på suddtangenten hela tiden. Men han är så söt, så det får han göra! Ska snart ta en paus från skolarbetet och äta lite glass med ananas, men ska ändå försöka bli klar med det mesta ikväll. Har verkligen varit ihjälstressad på sistone av allting, så nu ska jag bli klar!

Kommentarer [0]   Vardag
Publicerat 2011-04-18 Klockan 21:24:57



Ännu mera skolarbete.


Sitter här och jobbar med massa skolarbeten igen. Försöker göra klart allting jag har liggandes tills på fredag, för då är det ju lov och skulle verkligen vara skönt att vara helt ledig. Bara kunna ta det lugnt, jobba lite med lägenheten och så utan att behöva tänka på skolan. Tror även att jag och Kenny ska till Linköping på lovet, vi ska till IKEA, för jag ska köpa ett köksbord och lite annat smått. Det ska bli kul att komma iväg en sväng! :)
Kommentarer [0]   Vardag
Publicerat 2011-04-18 Klockan 18:17:45



Fruktstund.


Nu ska jag och Kenny äta jordgubbar, vattenmelon och vindruvor, dricka te och mysa framför tv:n. Tror förövrigt att jag måste städa ur mitt kylskåp oftare, eller vad tror ni? Ser det gott ut? Observera bananen i vänstra hörnet.

Kommentarer [0]   Vardag
Publicerat 2011-04-17 Klockan 22:18:01



Nailart.




Kommentarer [0]   Nailart
Publicerat 2011-04-17 Klockan 21:22:14



Tvättar..


..och Julius hjälper till!

Kommentarer [0]   Vardag
Publicerat 2011-04-17 Klockan 21:11:36



Händelserik dag, inte.


Trots det fina vädret har jag typ inte gjort nånting idag. Jobbat lite med fotoläxan, och tagit en promenad till Willys med Agnes där jag köpte årets första glass, gott!

Om typ en timme kommer Kenny hem från jobbet och då ska vi tvätta, sen ska vi väl äta och så. Är sjukt sugen på potatissallad, sojaburgare och gurka, så blir nog att gå och köpa det sen. Är även sugen på att typ åka ut till gränsö eller nånstans och dricka kaffe i solen, men jag vågar inte riktigt lämna Julius några längre stunder. Är kanske lite väl överbeskyddande, men han gnager på typ allting, så är rädd att han ska gnaga på sladdar och sånt.

Nu ska jag fixa mina naglar med dom där klistermärkena jag fick av Agnes i födelsedagspresent, hoppas det blir fint! :)


Kommentarer [0]   Vardag
Publicerat 2011-04-17 Klockan 16:00:53



Beställt!



Kommentarer [0]   Vardag
Publicerat 2011-04-17 Klockan 10:44:01



Filmtajm!


Nu ska jag och Kenny kolla på Harry Potter och Hemligheternas kammare, så säger godnatt för mig! Julius har redan lagt sig för länge sedan ;)

Kommentarer [2]   Vardag
Publicerat 2011-04-16 Klockan 20:51:45



Buhu!


Mini-pc:n jag ville ha var slut, och jag kan verkligen inte bestämma mig vilken annan jag vill ha, och jag orkar inte vänta i 2 veckor på att den ska komma in igen. What to do?

Ge ma!

Kommentarer [0]   Vardag
Publicerat 2011-04-16 Klockan 13:13:25



God? morgon!


Haha, undrar om det är så här det känns att ha barn? :D Vaknade först vid kl halv 6 av att jag hade jätteont i ryggen, och det visade sig att Julius hade placerat sig under mig. Fick först panik och tänkte att jag typ hade dödat honom eller nåt, men han sov som ett spädbarn. Flyttade honom då till datastolen för att jag inte skulle mosa honom, men då vaknade han och började använda mig och Kenny som ett stort leklandskap i typ 1 timme. Sen somnade både jag och Julius om, men efter en timme så skulle det lekas igen. Somnade om en sista gång, sen gav jag upp :P

Har precis ätit frukost nu, ska väl väcka Kenny snart. Ska nämligen till OnOff och köpa en mini-pc idag ;)
Kommentarer [1]   Vardag
Publicerat 2011-04-16 Klockan 10:04:28



Julius chillar.



Kommentarer [0]   Vardag
Publicerat 2011-04-15 Klockan 20:34:51



Gött.


Lätt min favoritmat! Baguetter med vitlöksphiladelphia, gurka, champinjoner och mögelostar. Mums! Slår nästan Subway alltså ;)

Kommentarer [0]   Mat
Publicerat 2011-04-15 Klockan 20:27:58



Kissekatt!


Julius har redan börjat känna sig hemma, han ligger (sitter?) och sover inklämd brevid mig i datastolen. Så himla gullig!


Kommentarer [0]   Vardag
Publicerat 2011-04-15 Klockan 15:12:03



Julius


Det var inte lätt att få en bra bild, för han sitter inte still länge. Men är han inte sötast i världen? ♥

Kommentarer [0]   Vardag
Publicerat 2011-04-15 Klockan 13:31:24



Ansiktsmask.


Det fick bli en ansiktsmask också, nu känner jag mig som en ny människa!

Kommentarer [0]   Vardag
Publicerat 2011-04-15 Klockan 12:29:03



Godmorgon!


Åh vilket fint väder det är idag, blir alltid på så bra humör när det är soligt! Om typ en och en halv timme kommer Kenny hit och har med sig kissen också, åh vad jag längtar! :D Klockan går jättelångsamt känns det som! Ska ta ett bad nu för att få tiden att gå lite, sen ska jag göra i ordning kattlådan och det. Visar bilder på katten sen med, om den inte är för rädd och så nu i början.
Kommentarer [1]   Vardag
Publicerat 2011-04-15 Klockan 11:05:16



Armband.


Beställde nyss detta armband från Kyss Johanna. Jättefint tycker jag. Känner mig lite köpgalen just nu, har precis beställt lite kläder från Nelly också, men det är behövligt. Orkar inte tvätta så ofta nu för tiden, eftersom att tvättstugan ligger längst bort på gatan ifrån mitt hus. Typiskt ju.


Kommentarer [1]   Vardag
Publicerat 2011-04-14 Klockan 23:22:06



Kryddig bulgursallad med qournfilé.


Experimenterade lite, men det blev faktiskt jättegott!


Ingredienser:
1 dl vatten
½ dl fullkornsbulgur
½ grönsaksbuljongtärning
1 liten morot
10 cm gurka
rapsolja
vinäger
salt, peppar, cayennepeppar och paprikapulver
Quornfilé

Gör så här:
Koka upp vatten och buljong. Tärna moroten och låt koka med vattnet i några minuter. Tillsätt bulgur och låt koka tills allt vatten är absorberat. Strimla under tiden gurkan med en potatisskalare och lägg i en skål. Häll på en liten skvätt rapsolja, vinäger och kryddor efter tycke. Blanda om, och häll sedan i bulguren och blanda om igen. Servera med en ugnsgrillad qournfile.

Kommentarer [0]   Mat
Publicerat 2011-04-14 Klockan 21:00:14



Oj vad jag har sovit!


Funderar på om jag är sjuk, har sovit från halv tre tills nu, det är väl ändå inte normalt. Mamma och Agnes tror att jag kan ha någon vitaminbrist eftersom att jag är vegetarian, så kanske borde prova såna där vitamintabletter trots allt. Är liksom alltid trött nu för tiden, orkar inte göra någonting känns det som. Värt att prova kanske!

Nu ska jag fixa lite mat, hade tänkt prova att göra Jamie Olivers asiatiska gurksallad som jag såg på tv för ett tag sen, men upptäckte att den enda ingrediensen jag har är gurka, hm. Får se vad jag ska hitta på istället, är bara sugen på massa saker jag inte har hemma!
Kommentarer [0]   Vardag
Publicerat 2011-04-14 Klockan 19:03:49



Torsdag.


Är hemma ifrån skolan idag med, var jättetrött när jag vaknade imorse för jag sov så dåligt inatt, vaknade hela tiden och så. Så stannade hemma. Har inte gjort så mycket idag, följde med Kenny en snabbis till Överum förut för han hade glömt sina jobbskor, och nu har jag precis ätit och tror att jag ska ta en liten tupplur. Är fortfarande jättetrött :/

Sötismuffin!

Kommentarer [1]   Vardag
Publicerat 2011-04-14 Klockan 14:36:14



Jag vill också ha en Muffin!



Kommentarer [1]   Vardag
Publicerat 2011-04-13 Klockan 22:40:04



Dålig update.


Känner att det börjar bli lite väl dålig uppdatering från min sida, men har helt enkelt inget att skriva om just nu. Var i skolan igår och hade två lektioner, sen gick jag hem och typ tittade på tv och sov hela kvällen, och idag har jag varit ledig, eller fick hemuppgift på fotolektionen, men har typ bara kollat på tv och sovit hela dagen idag med. Inte så intressant att skriva om kanske ;)

Ska nog gå hem till mamma en sväng snart och lämna en vattenflaska till Muffin (mammas hamster) som ligger här hemma.



Kommentarer [0]   Vardag
Publicerat 2011-04-13 Klockan 18:20:56



Måndag.


Idag hade vi ingen MDK, så har varit helt ledig idag eftersom att jag inte har något individuellt val, rätt skönt! Har  hunnit med ganska mycket idag, har fixat en kattlåda á la Inspirera Mera. Blev superbra tycker jag, hoppas bara att kissen kan lära sig att gå på den, kanske får sätta lådan utanför tills han har blivit lite större. Åh vad jag längtar tills han flyttar hit!

Nu kom jag precis hem efter att ha varit med Jossan på stan för att fixa personbevis för studier och referenser eftersom att det behövdes för att söka till folkhögskolan. Ska skriva personligt brev och fylla i alla papper och sånt ikväll. Så får man se om jag kommer in, vet som sagt inte ens om jag vill gå, men jag tror att det kan bli kul!

Ska äta lite lasagne nu, sen vet jag inte vad jag ska göra riktigt. Internetshoppa en jacka kanske? Höll på att svettas ihjäl när jag var ute i min "päls"-fodrade vinterjacka i typ 16 graders värme :P



Kommentarer [0]   Vardag
Publicerat 2011-04-11 Klockan 15:23:24



Förmiddag.


Har precis kommit hem efter att först ha gått en promenad med Agnes bort till ÖB och Willys. Köpte en badrumshylla, som jag snart ska sätta upp. Efter det tog jag en sväng ut till Gränsö med Kenny, eftersom att han köpt ny bil som han ville visa upp :D

Ska äta snart och skrapa lotter, sen ska jag som sagt sätta upp badrumshyllan, och om jag orkar ska jag sätta dit de sista golvlisterna, och måla dörrkarmarna. Måste också fota cupcakes som mamma bakat till projektarbetet, mycket att göra idag :P
Kommentarer [0]   Vardag
Publicerat 2011-04-10 Klockan 13:17:46



Lördag.


Imorse blev det en promenad ner till stan med Kenny. Köpte kattmatskålar eftersom att jag får en liten kattunge i veckan, och letade efter en vårjacka men hittade ingen. Eller jag hittade en som var fin på hm, men den fanns inte i min storlek, så får gå ner och kolla någon annan dag om dom har fått in flera. Köpte iallafall en ny väska på Åhléns, jättefin!

Sen efter vi hade varit på stan blev vi upphämtade av Kennys pappa och låtsasmamma och åkte ut till lager 157 och kollade där, och på nån outletaffär som ligger där ute. Hittade dock inget fint. Sedan gick vi en lång promenad ute på lysingsbadet, runt korpa och så. Efter det gick vi hem hit och fikade, och nu sitter jag och Kenny här och tar det lugnt typ.
Kommentarer [0]   Vardag
Publicerat 2011-04-09 Klockan 18:16:36



Promenix.


Nu ska jag ta en promenad bort till Netto och handla lite mat och frukost tills imorrn, för jag gjorde aldrig det förut för att det regnade så dant. Men nu är det ju riktigt soligt!

Utsikt ifrån mig just nu typ :P

Kommentarer [0]   Vardag
Publicerat 2011-04-06 Klockan 18:10:01



Hemma igen!


Mötet gick bra, vi kom fram till att jag ska söka textil grundkurs på folkan, men jag ska också kolla runt lite, känns ju säkrast att söka något mer ifall att jag inte kommer in.

Nu ska jag äta frukost, sen ska jag måla klädkammaren eftersom att jag inte hann med det igår. Någon dag i veckan ska jag kolla med Kenny också om vi kan åka och köpa golv, för nu är golvet typ grönt, och det är inte så fint. Vill ha grått "låtsasklinker" eller vad man ska kalla det.
Kommentarer [0]   Vardag
Publicerat 2011-04-06 Klockan 09:56:11



Möte.


Ska snart iväg och ha möte med syon på skolan. Har ingen aning om vad jag ska göra i höst, vill plugga vidare men vet inte till vad. Eller helst av allt vill jag bli konditor, men då måste jag flytta och det har jag inte lust med än. Funderar på att gå textil grundkurs på Gamleby folkhögskola, men jag vet inte. Att sy är ju inte min starka sida.

Typiskt förresten att jag har möte den dagen jag är ledig, eller har hemuppgift på fotolektionen så behöver inte gå dit. Hade kunnat sova nu! Har ingen frukost hemma heller, så är jättehungrig. Får köpa något på vägen hem!
Kommentarer [0]   Vardag
Publicerat 2011-04-06 Klockan 08:31:48



Skolarbete typ.


Har precis varit hemma en sväng hos mamma, men nu sitter jag här och försöker göra klart ett historiaarbete som jag tror ska redovisas imorgon, och jag har knappt börjat, suck. Känner egentligen för att gå och lägga mig, men måste göra klart det.

Imorgon har jag två lektioner, sedan ska jag tvätta och så ska jag försöka hinna med att måla garderoben, har köpt färg nu! Dock såg jag att det har kommit fram massa fula märken och sånt som jag inte såg när jag spacklade, men hoppas på att det inte syns lika mycket när jag målat andra gången.

Och ajuste, konad var jättesvårt och pillit, och det blev inte alls bra, så måste öva lite innan jag kan visa upp något ;)
Kommentarer [0]   Vardag
Publicerat 2011-04-04 Klockan 21:23:32



Bullar.


Har precis bakat massa bullar, för att ha något att bjuda på när Kennys familj kommer hit idag. Det doftar underbart i hela lägenheten!

Igår var vi hemma hos mamma och firade mig lite med Agnes. Jag fick en elvisp, leopardnagelstickers, konad nailart-kit, muffinsformar, en golftidning och ett kasettband med Kikki Danielsson, tack Agnes :D Fick även en mascara av mamma som hon glömde ge mig i torsdags.

Nu ska jag äta lite, sen ska jag prova konadgrejen. Om det blir fint lägger jag upp bild sen!

Kommentarer [0]   Vardag
Publicerat 2011-04-03 Klockan 14:36:04



Karin Måhammar
Text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text