Tisdag.


Har precis varit och simmat i en timme. Är typ som spagetti i hela kroppen :D Dock ska jag aldrig mer simma vid den här tiden igen. Sega tanter, gubbar med kulmage och barn borde inte vara tillåtna i simhallen.

Nu ska jag fixa lite mat tänkte jag, sen ska jag försööööka göra en ny bloggdesign, får se hur det går :P Men har haft den här så länge nu, så börjar bli lite trött på den. Förhoppningsvis kan en ny design få mig att bli lite piggare på att blogga med!
Kommentarer [0]   Vardag
Publicerat 2011-08-30 Klockan 16:37:49



På bussen!


Sitter just nu på bussen hem till västervik ifrån Örebro. Det finns WiFi här, wuhu :D Det har varit riktigt kul att vara här, och få se Örebro och så. Ärligt talat så vet jag typ inte åt vilket håll i landet jag befinner mig, haha.

Det har blivit en hel del shopping, och igår var vi på bio och såg Bridesmaids. Riktigt rolig film som man skrattade högt åt flera gånger!

Det har varit riktigt fint väder under hela resan med, typ 20 - 25 grader och sol hela tiden. Dock regnar det som bara den just nu, men det är ganska skönt när man åker buss :P
Kommentarer [0]   Vardag
Publicerat 2011-08-28 Klockan 14:32:00



På tal om Örebro :D



Kommentarer [0]   Vardag
Publicerat 2011-08-25 Klockan 14:01:24



Örebro!


Oj vad länge sedan det var jag skrev här :P

Vid femtiden idag så åker jag med Jossan till Örebro dit hon har flyttat. Ska bli riktigt kul! Dock tror jag att Julius inte tycker om att jag ska åka, han ligger i locket till resväskan och ser arg ut ;)

Kommentarer [0]   Vardag
Publicerat 2011-08-25 Klockan 13:42:04



Ska till farbror veterinären snart.


Om en halvtimme är det dags att åka bort till veterinären för att kastrera Julius. Tycker så synd om honom nu för han går verkligen runt och skriker efter mat (han får inte äta något på 12 timmar innan operationen). Dock ska det bli riktigt skönt att slippa ha en katt som står och vrålar om att han vill ut och jaga brudar eller något i en timme VARJE morgon klockan sex. Jag hoppas iallafall att det beteendet går över :o
Kommentarer [0]   Vardag
Publicerat 2011-08-12 Klockan 10:30:41



Nu blir det..



Kommentarer [2]   Vardag
Publicerat 2011-08-08 Klockan 22:43:18



Måndag.


Idag har jag hunnit med lite allt möjligt. Har ringt och sökt jobb som inventerare och det lät som att jag antagligen skulle få det. Dock är det ju bara två tillfällen, men det är ju alltid något. Börjar bli riktigt less på att inte ha något att göra om dagarna.

Mailade skolan i Jönköping med för att höra om de fått in min ansökan, men de visste inte så jag fick ett nr som jag ska ringa imorgon. Tyvärr så börjar det bli för sent nu för att jag ska kunna börja den 12e september som jag tänkt från början, eftersom att jag dels måste hitta boende i Jönköping och sen lyckas hitta någon som vill hyra min lägenhet. Så siktar på att söka till våren igen istället, så att jag har lite mer tid på mig.

Har också bokat tid för att kastrera och öronmärka Julius på fredag, hoppas att han blir lite snällare efter det ;)

Nu har jag precis städat köket, och tänkte ta och fixa i ordning lite fruktsallad och kolla på nån serie. Hade tänkt se på Pretty Little Liars, men det finns visst inte på TV3 Play? :o
Kommentarer [0]   Vardag
Publicerat 2011-08-08 Klockan 21:35:14



Hemgjord pizza!


Jag och Kenny har precis gjort hemgjord pizza. Den blev supergod, så slänger upp receptet här :)


Sconesbotten:
5 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
0,5 tsk salt
50 g margarin
2 dl mjölk

Fyllning (valfri mängd på allting):
Tomatsås med vitlökssmak
Hälsans köks "Grytbitar", stekta
Stekt sojafärs
Champinjoner
Riven ost

Gör så här:
Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Tillsätt margarinet och smula sönder det med fingrarna till en grynig massa. Häll i mjölken och gladda till en kladdig deg.

Bred ut smeten i en långpanna täckt med bakplåtspapper. Bred på tomatsåsen, lägg på grytbitarna, sojafärsen, champinjonerna och strö till sist över osten.

Grädda i mitten av ugnen i 225 grader i ca 15 minuter. Severa med sallad och bearnaiesås.
Kommentarer [0]   Mat
Publicerat 2011-08-06 Klockan 18:55:18



Liseberg!


I torsdags tog jag, Agnes och Kenny en sväng till Göteborg och gick på Liseberg. Åh vad kul det var, första gången jag var där! Åkte bland annat Balder och Lisebergsbanan, det var dom största sakerna jag vågade åka. Balder var ganska hemsk faktiskt :P

Nu längtar jag tills den 9:e september då jag och Kenny ska till Gröna Lund för att se Håkan Hellström, men det blir nog att åka en del då med :P


Pariserhjulet, det var nog värre än Balder. Så jävla högt upp!

Kommentarer [0]   Resor
Publicerat 2011-08-06 Klockan 12:37:54



Karin Måhammar
Text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text